Proefschrift drukken

Heb je maanden en in sommige gevallen zelfs jaren gewerkt aan een proefschrift en word het tijd om het af te drukken. Je wil natuurlijk een hele mooie eind resultaat maar hoe ga je dit aanpakken?

Zelf drukken

prefschrift drukkenJe kunt het zelf afdrukken met behulp van een printer. Dit gaat wel veel tijd in beslag nemen als je meerdere kopieën ervan nodig hebt. De meeste mensen willen het aan meerdere mensen laten zien dus meestal word er een minimum van 10 proefschriften geprint. De kwaliteit van printers is redelijk maar niet goed genoeg in mijn mening. Ik vind het dan ook zonde om het zo aan te pakken, vooral omdat mensen zo hard werken aan hun proefschrift.

Hoe pak je het dan wel aan?

Kies voor proefschrift drukken door een drukkerij. Een drukkerij heeft hier ongelooflijk goede machines voor en het is niet duur. Op deze manier word je proefschrift in geweldige kwaliteit afgedrukt en dit is nog niet alles. Je kunt de drukkerij ook hele mooi kaft laten maken, want dit is immers het eerste wat bij mensen opvalt. In plaats voor een standaard kaft te gaan kun je ook kiezen voor een hardcover. Op deze manier heb je een wel hele speciale proefschrift.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>