Xbrl services

Ondernemingen moeten steeds vaker gebruik gaan maken van xbrl. Dit is voor sommige een probleem omdat veel ondernemers niet eens weten wat xbrl is. Voor hulp kunnen ze wel aankloppen bij xbrl services.

Xbrl word steeds vaker gebruikt omdat het overzichtelijk is en het is makkelijk om financiƫle rapporten ermee te delen. Accountants zijn er dan ook gek op en willen dat iedereen het gaat gebruiken. Het bespaart de accountants namelijk veel tijd omdat ze xbrl bestanden direct kunnen inzien. Het overstappen op xbrl is voor veel ondernemers moeilijk.

Wat xbrl services doet is op zoek gaan naar oplossingen op maat. Iedere ondernemer is anders en heeft dus ook een andere aanpak nodig. De xbrl services is dan ook heel uitgebreid en de ondernemers kunnen zelf kiezen wat ze nodig hebben.

De ene ondernemer heeft veel begeleiding nodig van xbrl services en dit kan dan ook geleverd. De andere ondernemer heeft weer minder begeleiding nodig maar heeft wel hulp nodig van de xbrl services voor het integreren van xbrl. Sommige ondernemers hebben alleen de software voor xbrl. Het maakt dan ook niet uit wat de behoeften van de ondernemers zijn op gebied van xbrl. De xbrl services kunnen voor elke situatie een oplossing op maat bedenken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>